Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Παναλίαρτος - Ορχομενός: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!


Τι και αν είχε τουλάχιστον πέντε απουσίες βασικών παικτών, τι και αν βρέθηκε να χάνει δύο φορές στο ματς, τι και αν βρέθηκε πίσω στη διαδικασία των πέναλτι, ο Παναλίαρτος κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να πάρει μια πανάξια πρόκριση, απέναντι σε έναν άξιο και πολύ καλό αντίπαλο, όπως ήταν ο Ορχομενός.

Μόνο με μία λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που είδαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό στάδιο Αλιάρτου: ΤΡΕΛΑ! Τέσσερα γκολ, παράταση και… χιτσκοκικό φινάλε στη διαδικασία των πέναλτι. Ένα ματς που άνετα θα μπορούσε να σταθεί στην… Πρέμιερ Λιγκ και δύσκολα θα ξεχαστεί.

Η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου, σε ακόμη ένα ματς έδειξε τρομερό χαρακτήρα και πολλά ψυχικά αποθέματα, με αποτέλεσμα να πάρει αυτό που ήθελε, ακόμη και αν χρειάστηκε να πάμε στη… ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι για να το καταφέρει αυτό.

Εκεί, ανέλαβε δράση ο τερματοφύλακας της ομάδας, Παναγιώτης Κολοβός, ο οποίος πιάνοντας (μεταξύ άλλων και) το τελευταίο πέναλτι, ήταν αυτός που σφράγισε την πρόκριση για την ομάδα της πόλης μας. Ο ίδιος, μετά το παιχνίδι, δήλωσε: "Είχα αποχή δύο χρόνων από τα γήπεδα και είμαι τρομερά χαρούμενος που επέστρεψα με το δεξί. Τα συναισθήματά μου είναι πολύ δυνατά αυτή τη στιγμή και είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για τη νίκη - πρόκριση της ομάδας, αλλά και για την ατομική μου απόδοση, καθώς πήρα ώθηση και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".


Πριν γίνουν όλα αυτά όμως, ένας Βραζιλιάνος είχε… χορέψει σάμπα και με δύο προσωπικά γκολ, το ένα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση. Ο λόγος για τον Ματίας Λεάντρο ή "Μάτι", όπως των φωνάζουν οι συμπαίκτες τους και το προπονητικό τιμ. Όταν τον κάλεσα για να μου κάνει δηλώσεις, με προειδοποίησε για τα Ελληνικά του, τα οποία ωστόσο ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Παίξαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Μπορεί να έβαλα δύο γκολ, αλλά δεν παίζω μόνος μου. Ολη η ομάδα ήταν καλή όταν έπρεπε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου και ειδικά από τους… πιτσιρικάδες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αλλά στο δεύτερο, εκμεταλλευτήκαμε την κούραση των αντιπάλων και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει από την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού".


Χαρούμενος δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο… αρχιτέκτονας της ομάδας, Αγγελος Κυριάκου, ο οποίος τόνισε, μεταξύ άλλων: "Σήμερα είδαμε ένα εκπληκτικό ματς, το οποίο θα μείνει αξέχαστο στις μνήμες των οπαδών, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της Βοιωτίας, οι οποίες ωστόσο δεν βρίσκονται ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, είχαμε πολλές και σημαντικές απουσίες, ωστόσο καταφέραμε και πήραμε τη νίκη και αυτό το αποτέλεσμα δείχνει χαρακτήρα, ο οποίος δουλεύεται πολύ σκληρά μέσα από τις προπονήσεις. Αυτές τις ανατροπές, μπορούν να τις κάνουν μόνο οι μεγάλες ομάδες. Ο κόσμος ήταν για ακόμη μία φορά εκπληκτικός και τον θέλουμε και στον αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στο Μαυρομάτι, το προσεχές Σάββατο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγγελος Κυριάκου: "Νίκη με τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική σημασία"

Στη σημαντικότητα της νίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Παναλιάρτου, Άγγελος Κυριάκου.