Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών!



Αν όντως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο οργανισμός του Παναλιάρτου έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος, αλλά και να είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Ωραίο ποδόσφαιρο, επιστροφή στην 1η κατηγορία με νίκη και ένα γήπεδο κατάμεστο, να καταχειροκροτεί τους πρωταγωνιστές μετά το τέλος της νίκης, αλλά και κατά τη διάρκεια του πολύ δύσκολου παιχνιδιού με τον Αρματηλάτη.


Στον κόσμο έκαναν ιδιαίτερη μνεία τόσο ο προπονητής της ομάδας Αγγελος Κυριάκου, ο βοηθός του Σπύρος Ζαχαρόπουλος, ο εκ των πρωταγωνιστών Σωτήρης Παναούλης, αλλά και ο τραυματίας Κώστας Ρούσης, ο οποίος βρέθηκε στο πλάι της ομάδας και είδε τη σημερινή αναμέτρηση ως... φίλαθλος.

Άγγελος Κυριάκου: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε τις επίσημες υποχρεώσεις με νίκη. Ήταν λογικό το άγχος που υπήρχε στην αρχή, ωστόσο τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που τους είχα πει και έτσι φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, ο οποίος γέμισε το γήπεδο και ήταν ο "γίγαντας" που μας έδωσε φτερά στις δύσκολες καταστάσεις του αγώνα".

Στη βασική μας ενδεκάδα σήμερα είχαμε τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες, οι τρεις εκ των οποίων είναι γεννημένοι το 2001! Είμαστε η μοναδική ομάδα που το κάνουμε αυτό και ζητούμε από τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει αυτή την προσπάθεια που γίνεται εδώ και τα δικά του παιδιά". Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του βοηθού του, Σπύρου Ζαχαρόπουλου και με τους δύο να δίνουν συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα.

Ενας εκ των πρωταγωνιστών στον σημερινό αγώνα ήταν ο Σωτήρης Παναούλης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του και ξεχώρισε με την απόδοσή του: "Ολη η ομάδα ήταν πολύ καλή. Είχαμε το άγχος της πρεμιέρας, ωστόσο καταφέραμε να πάρουμε νίκη και αυτό μετράει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που με την παρουσία του μας βοήθησε αρκετά". Οσον αφορά τον τραυματισμό του, ο ίδιος τόνισε ότι δεν νιώθει ότι είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο μετά τις εξετάσεις που θα κάνει, θα έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Ντίνος Τσανούλας: Είχαμε το άγχος της πρεμιέρας ωστόσο με τα γκολ που πετύχαμε σε κομβικά σημεία, πήραμε το σημαντικό τρίποντο. Δεν είμαι σίγουρος για το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός μου. Φεύγοντας από εδώ θα πάω για εξετάσεις, για να δω το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Κώστας Ρούσης βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου του Αλιάρτου, δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα: "Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και είδαμε ότι παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να ξεκινήσει με το δεξί τη φετινή σεζόν". Στην ερώτηση για το πότε επιστρέφει, τόνισε ότι σε 20 μέρες θα είναι έτοιμος.

Δηλώσεις όμως υπήρξαν και από μέλος της διοίκησης της ομάδας και συγκεκριμένα του Αντρέα Μπούτση, ο οποίος τόνισε: "Μεγάλη νίκη γιατί όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, αλλά η μεγαλύτερη νίκη είναι η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος γέμισε το γήπεδο. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε, η οποία έχει σαν βάση την οργάνωση των τμημάτων υποδομής και τη καθιέρωση της ομάδας στην 1η τοπική κατηγορία. Περιμένουμε τον κόσμο να "αγκαλιάσει" την ομάδα και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ και τους παίκτες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγγελος Κυριάκου: "Νίκη με τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική σημασία"

Στη σημαντικότητα της νίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Παναλιάρτου, Άγγελος Κυριάκου.