Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Καταιγιστικός, απολαυστικός, απλά ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ!


Με φόρα από τη μεσοβδόμαδη πρόκριση του κυπέλλου, ο Παναλίαρτος ήταν απολαυστικός κόντρα στο Μαυρομάτι, κερδίζοντας πιο εύκολα απ'ότι δείχνει το τελικό 2-1.



ΤΟ ΜΑΤΣ

Με τη βοήθεια και του κόσμου, η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου μπήκε δυναμικά στο ματς και ήδη στα πρώτα 15', είχε δημιουργήσει πολλές κλασσικές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ. Κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία, αλλά και σιγουριά στις μεταβιβάσεις ήταν τα στοιχεία που είχε η ομάδα του Παναλιάρτου. Σημείο κλειδί για τον αγώνα, ήταν το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Βυλλιώτη στο 41', φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Δρίτσουλας από το Μαυρομάτι, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα.

Δυναμικά μπήκαν και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι. Στο 46' ο Βυλλιώτης χάνει τρομερή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας, αλλά και τα δικά του. Ομως, η πίεση συνεχίστηκε και 2' αργότερα απέφερε καρπούς, με τον Μαργώνη να γίνεται αποδέκτης της όμορφης ασίστ του Φατιόν και να τελειώνει με τρομερό πλασέ τη φάση, κάνοντας το 2-0.

Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν, ο Παναλίαρτος δεν μπορούσε να "καθαρίσει" το ματς και κάπου εκεί, οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να πάρουν κάτι από τον αγώνα, ειδικά μετά από τη μείωση του σκορ στο 70', έπειτα από τρομερή εκτέλεση φάουλ του Διαμάντη. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ, καθώς οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν καλά το υπέρ τους αποτέλεσμα, μαζεύοντας ακόμη τρεις βαθμούς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας

Παναλίαρτος (Αγγελος Κυριάκου): Σκοτίδας, Καλογεράκης, Παπαδιάς, Λαλιώτης, Καπουλούς, Μαγγόγιας, Βυλλιώτης, Μαργώνης, Φατιόν, Ματίας, Παππάς.

Αναπληρωματικοί: Κόκκαλης, Λυμπέρης Α, Χρίστου Στ., Κολοβός, Κάλλης, Κατσιφής, Τσαπάρας.

Διαιτητικό τρίο: Αλαφογιάννης, Φίλιος, Παγούρας.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Πρώτοι στο... πάρτι των δηλώσεων ήταν οι δύο σκόρερ, Βυλλιώτης και Μαργώνης, με τους Παππά, τον κόουτς της ομάδας Άγγελο Κυριάκου, αλλά και το μέλος της διοίκησης, Λουκά Μπουζά, να κλείνουν τον... χορό.

Βυλλιώτης: "Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, έπειτα από 120' που παίξαμε μεσοβδόμαδα για το κύπελλο. Είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αν και θα μπορούσαμε να "καθαρίσουμε" πιο νωρίς το ματς. Δεν στέκομαι στην ατομική εμφάνιση, αλλά στην ομαδική. Ευχαριστούμε τον απίστευτο κόσμο και θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν".

Μαργώνης: "Είμαι πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ στη σεζόν. Το κυνηγούσα καιρό και ήμουν σίγουρος, ότι αν συνέχιζα να δουλεύω στις προπονήσεις και να κάνω αυτό που μου ζητούσε ο προπονητής , αυτό θα ερχόταν. Θέλω επίσης να σταθώ στην πολύ καλή ομαδική δουλειά και να ευχαριστήσω τόσο τους συμπαίκτες μου, όσο και τον κόουτς, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

Παππάς: "Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε "καθαρίσει" πιο νωρίς το ματς, ωστόσο στεκόμαστε στην καλή ομαδική προσπάθεια. Προσωπικά, δεν είχα κάνει προπονήσεις αυτή τη βδομάδα, λόγω του τραυματισμού μου, αλλά προσπάθησα να αγωνιστώ και να δώσω το καλύτερο για την ομάδα, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Συνεχίζουμε με περισσότερη όρεξη για δουλειά".

Άγγελος Κυριάκου: "Παίξαμε κόντρα ενός αντιπάλου, ο οποίος προερχόταν από μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Αράχωβα, αποτέλεσμα που του έδωσε ψυχολογία. Είχαμε κατοχή της μπάλας, παίξαμε αρκετά καλά. Στο πρώτο ημίχρονο τρέξαμε πολύ και δίκαια προηγούμασταν, ωστόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας, καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο μας, ο οποίος για ακόμη μία φορά γέμισε το γήπεδο και ήταν ο 12ος παίκτης μας".

Λουκάς Μπουζάς (μέλος της διοίκησης): "Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Αλιάρτου. Κάτι έχει αλλάξει στην ομάδα και ο κόσμος δείχνει να το αναγνωρίζει αυτό, στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε. Εχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Συνεχίζουμε δυναμικά".

Τα νέα για τους τραυματίες

Χρήστος Κόκκαλης: Στο επόμενο ματς θα είναι έτοιμος.
Κώστας Ρούσσης: Από την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στις προπονήσεις. Χάνει το επόμενο ματς. Στην αποστολή για τον μεθεπόμενο αγώνα απέναντι στα Βάγια.
Σωτήρης Παναούλης: Ισχύουν ακριβώς τα ίδια, όπως και για τον Κώστα Ρούσση. 
Ντίνος Τσανούλας: Δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το επόμενο ματς.

Επόμενο ματς: Παναλίαρτος - Παρνασσός.

ΕπιμέλειαXρήστος Βαγενάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγγελος Κυριάκου: "Νίκη με τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική σημασία"

Στη σημαντικότητα της νίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Παναλιάρτου, Άγγελος Κυριάκου.