Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Αγγελος Κυριάκου: "Ο Παναλίαρτος είναι ένα αεροπλάνο έτοιμο να απογειωθεί"


Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντικό διπλό για τον Παναλίαρτο. 5-2 τα Βάγια!

Η προηγούμενη εβδομάδα δεν κύλησε τόσο καλά. Μέτρια εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από την Αράχωβα. Πρώτη για τον Παναλίαρτο μπροστά στο (δυναμικό, όπως πάντα) κοινό του και αυτό που σκεφτόντουσαν όλοι οι οπαδοί του συλλόγου, είναι αν θα καταφέρει η ομάδα να αντιδράσει.

Την απάντηση την πήραμε όλοι σήμερα στο γήπεδο των Βαγίων. Ο Παναλίαρτος όχι μόνο δήλωσε "παρών", αλλά διέλυσε την τοπική ομάδα με 5-2, έχοντας πολλούς πρωταγωνιστές, ενόψει ενός πολύ σημαντικού και κρίσιμου 20ήμερου που ακολουθεί.

Προσέξτε τους επόμενους αγώνες... Εντός έδρας με το Υπατο (κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Υψηλάντη), εντός με Καπαρέλι (Τετάρτη, στο ίδιο γήπεδο) για το κύπελλο, εκτός έδρας με τη Δάφνη Ερυθρών και το επόμενο μπροστά στο κοινό μας κόντρα στο Καπαρέλι, για το πρωτάθλημα αυτή τη φορά.


Ας ξεκινήσουμε από τον "Μάτι", ο οποίος έκανε χατ-τρικ. Πληθωρική παρουσία για ακόμη μία φορά από τη μέση και μπροστά, έκανε... ότι ήθελε την αντίπαλη άμυνα και συνέβαλε στα μέγιστα για να πάρει η ομάδα μας το διπλό. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Μαργώνης (άνοιξε το σκορ) και Κάλλης (διαμόρφωσε το 5-2 στις καθυστερήσεις), με τον πρώτο να αποχωρεί τραυματίας, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό που είχε.

Όμως, τα πάντα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, αν ο Παναγιώτης Κολοβός δεν είχε... κατεβάσει ρολά σε ακόμη μία εκτέλεση πέναλτι, κρατώντας το 0-0, σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Η ομάδα του Άγγελου Κυριάκου μπήκε στην αναμέτρηση πιέζοντας ψηλά και ελέγχοντας την κατοχή της μπάλας, δείχνοντας ότι είχε 100% στο μυαλό της τη νίκη και τίποτα άλλο. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι εκτέλεσαν (σχεδόν) άριστα το πλάνο του προπονητή τους στον αγωνιστικό χώρο.

Σε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ο κόουτς της ομάδας στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του παρά τις πολλές απουσίες και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Αναλυτικά μερικές από τις δηλώσεις του: "Δείξαμε αντίδραση μετά από ένα κακό αποτέλεσμα στο γήπεδο μας και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, σε μία δύσκολη έδρα. Θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την ομάδα ως μια... λερναία ύδρα, η οποία παρά τους πολλούς τραυματισμούς, βρίσκει ποιοτικές λύσεις".

Για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος δήλωσε "παρών" σε ακόμη ένα ματς: "Για τον κόσμο μας το έχω ξαναπεί. Είναι εκπληκτικοί. Ηρθαν σε ένα γήπεδο εκτός Αλιάρτου και όμως αισθανόμασταν λες και παίζαμε στο... σπίτι μας. Η ομάδα είναι ένα αεροπλάνο έτοιμο να απογειωθεί και οι οπαδοί μας βοηθούν και θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγγελος Κυριάκου: "Νίκη με τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική σημασία"

Στη σημαντικότητα της νίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Παναλιάρτου, Άγγελος Κυριάκου.