Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Σημαντικές επιστροφές: Η τελευταία ενημέρωση για τους τραυματίες



"Λύνονται" σιγά σιγά τα χέρια του Άγγελου Κυριάκου.


Από την αρχή της σεζόν, οι τραυματισμοί ταλανίζουν τον Παναλίαρτο. Πολλοί και βασικοί παίκτες δεν ήταν διαθέσιμοι, ωστόσο πλέον, αρκετοί από αυτούς μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και ο κόουτς Άγγελος Κυριάκου, έχει παραπάνω από έναν λόγο να αισθάνεται χαρούμενος.

Πάμε να δούμε τι γίνεται με τον καθένα ξεχωριστά...

Κώστας Ρούσσης: Επιστροφή στις προπονήσεις για το "κανόνι" της ομάδας μας, ο οποίος λογικά θα μπει στην αποστολή για την αναμέτρηση με το Ύπατο, αλλά δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί. Αναμένεται ωστόσο να πάρει χρόνο συμμετοχής, με τον αγώνα κόντρα στο Καπαρέλι για το κύπελλο, την ερχόμενη Τετάρτη.

Χρήστος Κόκκαλης: Ο αρχηγός της ομάδας μας, ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον προσαγωγό, επέστρεψε στις προπονήσεις και υπολογίζεται κανονικά από τον κόουτς Αγγελο Κυριάκου.


Ντίνος Τσανούλας: Παρά το γεγονός ότι επέστρεψε φορτσάτος στις προπονήσεις, με ένα εκπληκτικό γκολ στο οικογενειακό διπλό, δεν είναι απολύτως έτοιμος για να αγωνιστεί στον αγώνα με το Ύπατο. Οπως ο Ρούσσης, έτσι και Τσανούλας, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση του κυπέλλου κόντρα στο Καπαρέλι.

Νίκος Μαργώνης: Ο νεαρός παίκτης της ομάδας μας που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τα Βάγια (πέτυχε το πρώτο γκολ του Παναλιάρτου), αναμένεται να επιστρέψει σε έναν μήνα στις προπονήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως οι αρχικές εκτιμήσεις ήταν αρκετά πιο δυσοίωνες.

Φατιόν: Ταλαιπωρείται από πόνους στο στομάχι, έχοντας χάσει τις μέχρι τώρα προπονήσεις της ομάδας, ωστόσο το πρόβλημά του δεν είναι κάτι το σοβαρό και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αγγελος Κυριάκου: "Νίκη με τεράστια βαθμολογική και ψυχολογική σημασία"

Στη σημαντικότητα της νίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Παναλιάρτου, Άγγελος Κυριάκου.